
آیا می خواهید بدانید که چگونه از خطاهای 404 که هنگام به روز رسانی سایت وردپرس شما ظاهر می شوند جلوگیری کنید؟
به روز رسانی سایت شما ممکن است نیاز به ویرایش اسلاگ URL خود داشته باشد، و اگر به درستی مدیریت نشود، می تواند منجر به خطای 404 شود.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه هنگام به روز رسانی سایت وردپرس خود از خطاهای 404 جلوگیری کنید.
خطاهای 404 چیست (و چرا باید از آنها اجتناب کنید)؟
خطاهای 404 در وردپرس به این معنی است که URL صفحه وب که میخواهید از آن بازدید کنید خراب است یا صفحه دیگر وجود ندارد.

این معمولا زمانی اتفاق می افتد که یک صفحه حذف می شود. همچنین زمانی اتفاق میافتد که URL Slug ویرایش شده باشد اما تغییر مسیر مناسبی اجرا نشده باشد. در نتیجه، در حالی که مرورگرها می توانند به سایت شما متصل شوند، نمی توانند آن صفحه خاص را پیدا کنند. به همین دلیل است که گاهی اوقات خطای 404 را خطای “صفحه یافت نشد” می نامند.
آیا خطاهای 404 برای سئو سایت شما مضر است؟
بله، خطای 404 برای سئو سایت شما مضر است.
یکی از بزرگترین خطرات خطاهای 404 این است که منجر به تجربه کاربری ضعیف (UX) می شود. UX یک عنصر رتبهبندی مهم است که سیگنالهای رتبهبندی تجربه صفحه Google را میسازد.
یکی دیگر از دلایل بد بودن خطاهای 404 برای سئو این است که منجر به نرخ پرش بالا می شود. اگر کاربران صفحه مورد نظر خود را پیدا نکنند، به سرعت به جای دیگری خواهند رفت. نرخ پرش بالا در این صفحه به موتورهای جستجو نشان می دهد که صفحه شما محتوای بی کیفیتی دارد و باعث می شود صفحه از رتبه خارج شود.
علاوه بر فاکتور UX، صفحات خطای 404 همچنان توسط موتورهای جستجو خزیده میشوند که منجر به هدر رفتن بودجه خزیدن میشود. خطاهای 404 همچنین نشان دهنده سلامت ضعیف سایت است، عنصری که سئوی فنی شما را ضعیف می کند.
مدیریت نادرست خطاهای 404 در سایت وردپرس شما می تواند تمام دستاوردهای سئوی آن صفحه را از دست بدهد.
این دلایل و موارد دیگر دلیلی است که شما باید به هر قیمتی از خطاهای 404 اجتناب کنید.
چگونه هنگام به روز رسانی سایت وردپرس خود از خطای 404 جلوگیری کنیم
بنابراین چگونه می توانید هنگام به روز رسانی سایت وردپرس خود از خطاهای 404 جلوگیری کنید؟
اولین قدم برای جلوگیری از خطاهای 404 هنگام به روز رسانی سایت وردپرس، نصب All In One SEO (AIOSEO) است.

AIOSEO یک افزونه و مجموعه ابزار قدرتمند سئو وردپرس است. در بیش از 3 میلیون وب سایت برای بهبود رتبه بندی سئو و افزایش ترافیک سایت استفاده شده است. این افزونه دارای بسیاری از ویژگی های قدرتمند است، از جمله ماژول های پیشرفته SEO، بلوک سوالات متداول، تولید کننده نقشه سایت و موارد دیگر.
برای کمک به جلوگیری از خطاهای 404 هنگام به روز رسانی سایت وردپرس، این افزونه همچنین دارای یک URL Slug Monitor قدرتمند است. این ویژگی به طور خودکار تغییرات URL را تشخیص می دهد و شما را برای اعمال تغییر مسیر راهنمایی می کند. و حتی برای استفاده از این قابلیت برای جلوگیری از خطاهای 404 نیازی به دانش فنی یا کدنویسی ندارید.
لطفاً راهنمای گام به گام ما را برای دستورالعمل های دقیق نصب و فعال سازی AIOSEO ببینید.
هنگامی که محتوای خود را به روز می کنید، مانیتور اسلاگ URL AIOSEO به طور خودکار تغییرات در URL های شما را بررسی می کند. اگر مانیتور Slug تغییر URL را تشخیص دهد، از شما می خواهد که تغییر مسیر را اضافه کنید.

وقتی از شما خواسته شد، کلیک کنید برای بهبود سئو، تغییر مسیرها را اضافه کنید دکمه. با این کار پنجره ای باز می شود که می توانید ریدایرکت های خود را اعمال کنید.

آدرس منبع و مقصد خود را وارد کرده و کلیک کنید یک تغییر مسیر اضافه کنید.
یکی از ویژگی های قدرتمندی که در مورد AIOSEO دوست خواهید داشت این است که این افزونه همچنین به شما امکان می دهد تمام خطاهای 404 را در سایت خود ردیابی کنید. شما می توانید این کار را با سر زدن به انجام دهید 404 خاطرات بخش.

اگر هر صفحه خطای 404 در لاگ شما وجود دارد، می توانید به راحتی آنها را برطرف کرده و با چند کلیک تغییر مسیر دهید.
و بس!
شما هنگام به روز رسانی سایت وردپرس خود از خطای 404 جلوگیری کرده اید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که هنگام به روز رسانی سایت وردپرس خود از خطاهای 404 جلوگیری کنید. پس از اتمام بهروزرسانی محتوای خود، میتوانید مقالات ما را در مورد نحوه افزودن بخش سؤالات متداول به پستهای وبلاگ خود و آموزش مفید ما در مورد نحوه افزودن نمایههای رسانههای اجتماعی به سایت وردپرس خود را نیز بررسی کنید.
اگر این مقاله برای شما مفید بود، لطفا در کانال یوتیوب ما مشترک شوید. در آنجا آموزش های مفید بیشتری خواهید یافت. شما هم می توانید ما را دنبال کنید توییترلینکدین یا فیسبوک برای به روز ماندن.