• خانه
  • وبلاگ
  • چگونه به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شویم؟

چگونه به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شویم؟

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ

برای اطمینان از این موضوع می توانید فرم درخواست سئو اختصاصی را پرکنید تا … به کمک بخش Links می توانید لینک سازی های داخلی و خارجی خود را مدیریت نمایید. راه حلی که برای افزایش نرخ تبدیل CTR میتوان ارائه داد این است که حتما سعی کنید عنوان مطلب (تایتل) و همچنین متای توضیحات ((meta description) جذاب و کلیک خوری را انتخاب کرده و حتما از کلمات کلیدی خود در عنوان و متا استفاده نمایید. حق، تفکیک بین مفهوم اباحه و حق است، و شاید علت خلط این دو مفهوم استعمال واژه «میتواند» است، که اباحه از سنخ حکم است و شارع یا قانونگذار باید آن را تعیین کند، در حالی که «حق» به معنای امتیاز است که به صاحب حق متعلق خواهد بود. به نظر میرسد میتوان نظر آیةالله خویی را با دیگر آراء فقها چنین جمع نمود که همه حقوق، به معنای امتیاز بر چیزی یا شخصی در صورتی ضمانت اجرایی پیدا میکند که توسط شارع یا قانونگذار تأیید شود و مورد پشتیبانی قرار گیرد تا در حیطه احکام وضعی به طور مستقیم و احکام تکلیفی به طور غیرمستقیم وارد شود. آیةالله شیخ فاضل صفار در کتاب فقهالمصالح والمفاسد مینویسد: مقصود از قاعدههای فوق این است که اگر انسان در مقام عمل بین دو مصلحت یا دو مفسده یا یک مصلحت و یک مفسده قرار گیرد و نتواند هر دو مصلحت را به دست آورد یا هر دو مفسده را از خود دور کند و یا نتواند همزمان مصلحتی را کسب و مفسدهای را دفع کند باید مهم را رها کند و اهم را برگزیند (همان: 11 و 12). مثلاً در امور اجتماعی امر دایر میشود بین رعایت مصلحت دسترسی به هرگونه اطلاعات و مفسده ورود امور فرهنگی انحرافی به جامعه که مسلماً اهمیت جلوگیری از آشفتگی فرهنگی مقدم بر مصلحت آزادی مطلق دسترسی به اطلاعات است.

از طرفی، تولیدکنندگان گیاهان دارویی بدون آگاهی اقدام به زراعت و تولید می¬کنند که در نتیجه مشکلات زیادی ایجاد شده و گاهی منجر به حذف این گونه¬ها می¬شود. البته گروهی معتقدند پاسخ این استفتاء از امام در شرایط خاصی بوده است و ناشری که ابتدا به نشر کتب اربعه پرداخته بود و مؤلفان آنها قرنها بود از دنیا رفته بودند، به استناد انحصاری بودن حق نشر از اقدام سایر ناشران جلوگیری میکرد که با این پاسخ امام چنین اجازه انحصاری به ناشر اول داده نشد و لذا پاسخ مربوط به حق تألیف نبوده است. به نظر میرسد اولاً، از این پاسخ حضرت امام (ره) میتوان استفاده کرد که ناشر در صورت عقد قرارداد و آوردن شروطی در متن آن مبنی بر اینکه حق انحصاری نشر متعلق به او باشد میتواند از نشر اثر توسط دیگر ناشران جلوگیری کند؛ ثانیاً از این فتوا هم حقالتألیف و حق نشر برای ناشر طرف قرارداد قابل برداشت است؛ و نمیتوان امام (ره) را جزء کسانی به شمار آورد که قائل به این حقوق نیستند؛ زیرا امام میفرماید اگر تعاقد (قرارداد) و تشارط (شرط) ذکر نشده باشد و نویسنده به طور عمومی اجازه استفاده از اثر خود را داده باشد نشر اثر توسط ناشر دیگر، ولو با عبارت «حق نشر محفوظ است» همراه باشد، حقی برای وی ایجاد نمیکند.

می توانم بگویم در ۹۹% فروم ها، این امکان به کاربران داده می شود تا امضای شخصی داشته باشند. به طوری که ملاحظه میشود، از سه گروه حق مذکور گروه اول (حقوق صاحبان آثار) و گروه دوم (حقوق ناشران) در حوزه «حقوق مالکیت معنوی» قرار دارد. ۸۸- چرا با وجود اینکه من هر روز در سایت خودم یک پست قرار می دهم و اوایل شاهد بهبود رتبه الکسا بودم ولی بعد از مدتی رتبه سایت من بالاتر می رود؟ همه ما می دانیم که رتبه های بالاتر در گوگل احتمال کلیک بیشتری دارند. در صورتی که همین الان دوره آموزشی ما را تهیه کنید میتوانید در آینده به نسخههای آپدیت این پکیج بدون پرداخت هیچ هزینهای دسترسی داشته باشید. پس از آنکه مخاطب در قلاب افتاد، باید نگران محتوای اصلی باشید که ارزش مطالعه داشته باشد. اما درباره حق گروهی از آموزش گیرندگان که باید از کتابهای استاندارد آموزشی بهرهمند شوند و در صورت دستکاری در شکل و محتوای کتاب موجبات اختلال در آموزش فراهم میآید باید گفت که به زمینه مالکیت فکری یا ادبی در کتابها و مقالات نگارش یافته، کمتر پرداخته شده است؛ بحثی که در این بخش از مقاله بدان خواهیم پرداخت. پس در صورت وجود قرارداد فیمابین مؤلف و ناشر، دیگران حق تکثیر اثر را بدون اذن آنها نخواهند داشت.

حق ناشر نسبت به اثر انتشار یافته با قرارداد فیمابین صاحب اثر و ناشر؛ که براساس مقررات و قوانین موضوعه به مدت معین میتواند «امتیازی» باشد برای ناشر که از سوی قانونگذار به رسمیت شناخته میشود؛ و در صورت عدم رعایت توسط دیگران الزامات قانونی را به اجرا میگذارد. آیةالله سیستانی قائل به احتیاط واجب بوده و مالکیت فکری را در صورتی که قانون جامعه باشد میپذیرد. تعریف مذکور به رغم جامعیت، بیشتر با تعریف مالکیت ادبی و هنری انطباق دارد و نمیتواند حق ناشر را دربر بگیرد که مانند حق سرقفلی و حق تاجر نسبت به نام تجارتی جزء حقوق غیرمادی و انتزاعی است. شهید آیةالله صدر به رغم داشتن مسلک «حق الطاعة» (یعنی باید تکالیف احتمالی را نیز براساس مولویت ذاتی خداوند انجام داد) معتقد است: «هر فعل به لحاظ تشریعی مباح است؛ بنابراین هر فعالیت و عملی که نص تشریعی بر حرمت یا وجوب آن دلالت نکند ولی امر میتواند با دادن صفت ثانوی، از آن منع و یا به آن امر کند» (صدر، بیتا: 689) یعنی ممکن است پیامبر به عنوان حاکم از چیزی منع و یا به چیزی امر کرده باشد ولی نص تشریعی به شمار نیاید؛ در این صورت حاکم اسلامی میتواند آن را تغییر دهد.