منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • چطور یک شرکت سئو کار را برای سایت خود انتخاب کنیم؟

چطور یک شرکت سئو کار را برای سایت خود انتخاب کنیم؟

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ

معمولا کسب و کارها برای معرفی خود و فعالیتشان از یک سایت یا فروشگاه اینترنتی استفاده می کنند تا بتوانند کار و محصولات خودشان را معرفی کنند و مشتریانی را بدست آورند لذا به طور قطع به یقین سئو می تواند تاثیر بسزایی در این زمینه داشته باشد. اما بک لینک های از سوی سایت هایی با قدرت دامین بالا تنها مزیت این تاکتیک نیستند، با تبدیل شدن به منبعی قابل اعتماد، شما آگاهی برند خود را افزایش می دهید و ترافیک بیشتری را برروی وبسایت خود جذب می کنید. بطور کل اساس این نوع تحقیق ها برای هر یک از ما مهم نبودند و مهم ترین موضوع نمره بود. کشور آمریکا نیز با این که سهم تولیدات بیشتری در این پایگاه (8/04 درصد) دارد ولی به دلیل استفاده کمتر از مجوزهای کریتیوکامنز با 7/62 درصد در رتبه چهارم جای گرفته است. از بین 128 کشور تا اوایل سال 2016، بیشترین تعداد استفاده از مجوزهای کریتیوکامنز مربوط به کشور مصر با 11/39 درصد با رتبه اول و بریتانیا (انگلستان) 8/64 درصد با رتبه دوم؛ برزیل 8/33 درصد با رتبه سوم و کشور آمریکا 7/62 درصد با رتبه چهارم در این پایگاه است.

تبلیغات،بخش قابل توجهی از صفحات نتایج مرورگر را تشکیل می دهند.بازدید طبیعی شامل تمام بازدید هایی می شود که شما برای آن پولی پرداخت نمی کنید. بر اساس نتایج بهدستآمده از روش رگرسیون معکوس تعمیم داده شده، بین درصد سهام شناور آزاد و ریسک، رابطهی معناداری مشاهده شد و سایر نتایج بدون تغییر باقی ماند. اما امروزه با تغییرات عظیم گوگل در بحث الگوریتمها، متر و معیار رتبهبندی تغییر کرده و دیگر صرفا با لینک سازی و دریافت بکلینک از سایتهای دیگر، نمیتوان رتبه خوب در گوگل کسب کرد. ایران با 305 مجله در رتبه نهم این پایگاه قرار دارد که از این تعداد تنها 195 مجله با 3/93 درصد از مجوزهای کریتیوکامنز استفاده نموده اند. یافته­های جدول 6 با نتایج حاصل از این الگوریتم نشان میدهد مشارکت کشورهای اروپایی وکشورهای توسعه یافته در تولید علم در این پایگاه بیشتر بوده و برای کشورهایی از جمله برزیل، بریتانیا و مصر، آمریکا، لهستان در هر سه نوع ناشر، مجوز تخصیص که بازترین مجوز است را پیشبینی کرده است. همچنین این الگوریتم برای ناشران دانشگاهی در کشورهایی نظیر برزیل، اندونزی، آمریکا، لهستان، هند، ناشران مؤسساتی و انجمنها در کشورهایی از جمله مصر، اندونزی، برزیل، لهستان، آمریکا، ایران و ناشران تجاری در کشورهایی از جمله بریتانیا، لهستان، آمریکا مجوز تخصیص را پیشبینی کرده است.

از متای عنوان دروعین استفاده نکنیم! جزوهی آموزش هر جلسه را به عنوان هدیه در فایل آموزشها قرار دادیم تا تولید محتوای برنامهریزی شده و اصولیتری داشته باشید. با توجه به اطلاعات مندرج در جدول 5 توزیع فراوانی بیشترین تعداد نشریات، مربوط به کشور برزیل، 884 عنوان نشریه و بریتانیا، 764 و امریکا، 673 و مصر، 591 است که به ترتیب رتبه­ اول تا چهارم را کسب کرده­ اند. تعداد نشریات دسترسی باز بدون توجه به مجوزهای کریتیوکامنز در کشورهایی نظیر برزیل، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، مصر، اندونزی، لهستان، آلمان، ایران و هند روند رو به افزایش را نشان میدهد که با یافتههای به دست آمده ساهو (2017) همسو است. خیلی ممنون که آموزش های رایگان گذاشتین، کیفیت محتواها عالی بود چند تاش رو دیدم. در سئو کلاه سیاه میزان هزینه پرداختی شما خیلی کمتر خواهد بود . نیازی نیست که بگوییم که صفحات در قالب PDF زیاد کاربرپسند نیستند. معمولاً وبسایتهایی که بالاترین مکان و بیشترین تکرار در صفحه نتایج جستجو را دارند، بازدیدکننده بیشتری از طریق موتورهای جستجو به دست میآوردند و این بازدیدکنندگان میتوانند به مشتری تبدیل شوند. استفاده از مجوزهای کریتیو کامنز به خالق اثر این اجازه را میدهد که بگوید برای استفاده از این مجوز­ها چه حقوقی برای خودش محفوظ است و چه حقوقی برای دریافتکننده اثر یا خالقهای دیگر محفوظ است.

از لحاظ تعداد مجوزها، تعداد این سه نوع ناشر به نسبت تقریباً یکسان در این پایگاه قرار گرفته است. به عبارتی این الگوریتم استفاده از مجوز تخصیص را به جای سایر مجوزها در کشورهای توسعه یافته پیشبینی کرده است که با یافته­های این پژوهش که نشان داد سهم مجوز تخصیص در این پایگاه از مجوزهای دیگر بیشتر است تأیید شد و نشانگر نگرش مثبت جامعه پژوهش نسبت به محیط مجازی و دستیابی به اطلاعات علمی از طریق فنآوریهای نوین اطلاعاتی است. با توجه به اطلاعات مندرج در جدول 6 سهم تولید علم در قاره آسیا 13/60، قاره اروپا 43/75 درصد، قاره آمریکا 24/47 درصد، قاره آفریقا 8/66 درصد و اقیانوسیه 7/46 درصد است که بیشترین سهم تولید علم به ترتیب در این پایگاه مربوط به قاره اروپا با 54/07 درصد، قاره آمریکا، قاره آسیا، آفریقا و اقیانوسیه است. قاره اروپا در این پژوهش در تولید علم با 43/75 درصد رتبه اول و قاره افریقا و اقیانوسیه به ترتیب با 8/66 و 7/46 رتبه­های چهارم و پنجم را کسب کرده­ اند که با یافتههای استنسون (2011) که اروپا را رتبه اول در تعداد نشریات دسترسی باز نمایه شده در پایگاه دوآج و افریقا و اقیانوسیه را دارای رشد بسیار کندی میداند همسو است.