• خانه
  • وبلاگ
  • چرا نرخ پرش من اینقدر بالاست و چگونه می توانم نرخ پرش خود را بهبود بخشم؟

چرا نرخ پرش من اینقدر بالاست و چگونه می توانم نرخ پرش خود را بهبود بخشم؟

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
چرا نرخ پرش من اینقدر بالاست و چگونه می توانم نرخ پرش خود را بهبود بخشم؟


اگر در حال خواندن این مطلب هستید، احتمالاً در مورد معنی آمارهای مختلف نمایش داده شده در گوگل آنالیتیکس، مانند نرخ پرش خود، تعجب می کنید. یا شاید مدتی است که از گوگل آنالیتیکس استفاده می کنید اما هرگز اهمیت معیار نرخ پرش را درک نکرده اید. با کمک گوگل آنالیتیکس می توانید ترافیک سایت خود را اندازه گیری کنید و از عملکرد سایت خود ایده بگیرید. یکی از آمار ارائه شده توسط گوگل آنالیتیکس، نرخ پرش است. نرخ پرش در گوگل آنالیتیکس به دو روش مختلف اندازه گیری می شود: میانگین نرخ پرش وب سایت شما و متوسط ​​نرخ پرش در هر صفحه وب. در این وبلاگ، اهمیت نرخ پرش و نحوه بهبود آن را برای وب سایت خود توضیح خواهیم داد.

نرخ پرش چیست؟

نرخ پرش به درصد بازدیدکنندگانی که وب سایت شما را ترک می کنند – یا “بازگشت” به نتایج جستجو یا وب سایت ارجاع دهنده – پس از مشاهده تنها یک صفحه، بازمی گردد.

به طور کلی، افت تحصیلی پایین مثبت و نرخ بالای ترک تحصیل منفی است.

با این حال، اجازه دهید به عقب برگردیم و در نظر بگیریم که چه زمانی استفاده از نرخ پرش برای تجزیه و تحلیل مهم است. نرخ پرش در سراسر سایت، که می توانید از طریق نمای مخاطبان گوگل آنالیتیکس پیدا کنید، یک ایده کلی از عملکرد سایت شما ارائه می دهد، اما این یک عدد بسیار کلی است. این به این دلیل است که رفتار کاربر در هر صفحه و بخش از وب سایت شما متفاوت است، بنابراین میانگین گیری همه آنها در یک عدد واقعا چیز زیادی به ما نمی گوید.

به جای بررسی نرخ پرش برای کل سایت، سعی کنید به نرخ پرش صفحات وب خاص نگاه کنید. عملکرد آنها را در مقایسه با سایر صفحات مشابه ببینید. به گزارش کانال خود نگاهی بیندازید و ببینید کاربران در کدام کانال‌ها بیشتر می‌مانند یا ببینید کاربران در کدام کانال‌ها تعامل بیشتری دارند. منظور ما از تعامل، برای مثال، پر کردن یک فرم تماس یا پاسخ دادن به یک پست است.
شما می توانید این را با رفتن به بررسی کنید تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل و رفتار » محتوای سایت » صفحات فرود را انتخاب کنید.

چه نرخ پرش خوب است؟

نرخ بالای ترک تحصیل اغلب منفی تلقی می شود. با این حال، این همیشه لزوما درست نیست. نرخ پرش خوب برای هر وب سایت و صفحه متفاوت است. بنابراین، شما باید هدف و محتوای صفحه وب را در نظر بگیرید. آیا وب سایتی دارید که مردم را تشویق کند به اطراف نگاه کنند و زمان بیشتری را صرف کنند؟ یا وب سایت شما جلسات تک صفحه وب را تشویق می کند؟ به عنوان مثال، خوانندگان وبلاگ به احتمال زیاد از وب سایت شما بازدید می کنند، مقاله مورد نظر خود را می خوانند و سپس آن را ترک می کنند. این منجر به نرخ پرش بالا می شود حتی اگر بازدید کننده دقیقاً به آنچه می خواست رسیده باشد. در این حالت، نرخ پرش بالا در صفحه شما چیز بدی نیست. بنابراین همیشه به هدف یک صفحه نگاه کنید و در نظر بگیرید که چگونه ممکن است بر نرخ پرش شما تأثیر بگذارد.

علاوه بر این، موتورهای جستجو افراد را به صفحه دقیقی که به دنبال آن هستند می برند، بنابراین بازدیدکنندگان وب سایت تمایل دارند زمان کمتری را برای «کاوش» یک سایت صرف کنند. بنابراین، به این معنی است که هیچ عدد مشخصی برای نرخ پرش خوب یا بد وجود ندارد.

بنابراین توجه به تجربه کاربری و اینکه آیا کاربران نیاز به بازدید بیش از یک صفحه دارند یا خیر، مهمتر است. اگر نه، مهم است که به‌جای تکیه بر بازدیدهای صفحه دوم، به دنبال راه‌های دیگری برای اندازه‌گیری تعامل باشید. راه دیگر برای اندازه گیری تعامل این است که تخمین بزنیم که چند عمل در صفحه وب خود انجام داده اید. با کلیک بر روی شماره تلفن یا رزرو. تعیین کنید که چه اقداماتی را می خواهید بازدیدکنندگان وب سایت انجام دهند و اندازه گیری کنید که آیا این اقدامات انجام شده است یا خیر. این اقدامات به دست آمده در Google Analytics به عنوان “رویداد” نیز شناخته می شود. می توانید آنها را با ایجاد “اهداف” در Google Analytics اندازه گیری کنید.

چگونه نرخ پرش خود را بهبود بخشیم

نرخ پرش بالا یا پایین لزوما خوب یا بد نیست، به هدف صفحه وب بستگی دارد. با این حال، اگر صفحه ای با نرخ پرش بالا دارید که در آن مطلوب نیست، راه هایی برای بهبود آن وجود دارد. سه نکته زیر به شما کمک می کند تا نرخ پرش وب سایت خود را بهینه کنید.

1. مطمئن شوید که یک وب سایت سازگار با موبایل دارید

52.2 درصد از ترافیک اینترنت بر روی دستگاه های تلفن همراه است و گوگل حتی از نظر موبایل دوستی رتبه بندی می کند. به همین دلیل است که داشتن یک وب سایت سازگار با موبایل بسیار مهم است. اگر وب سایت شما موبایل فرندلی نباشد، به احتمال زیاد بازدیدکنندگان وب سایت موبایل فورا آن را ترک خواهند کرد. بنابراین مطمئن شوید که وب سایت شما برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده است.

2. سرعت بارگذاری سایت خود را بهبود بخشید

سرعت بارگذاری یک صفحه تاثیر زیادی روی نرخ پرش دارد. اگر بارگذاری یک صفحه بیش از حد طول بکشد، بازدیدکنندگان اغلب به سرعت وب سایت شما را ترک می کنند. شما می توانید سرعت بارگذاری را با به حداقل رساندن اندازه فایل تصویر و استفاده از کش مرورگر بهبود بخشید. شما می توانید سرعت بارگذاری سایت خود را با ابزارهایی مانند Pingdom یا اطلاعات سرعت صفحه گوگل. این ابزارها همچنین پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود سرعت بارگذاری وب سایت شما ارائه می دهند.

3. از لینک های داخلی استفاده کنید

استفاده از پیوندهای داخلی، شانس اینکه بازدیدکنندگان وب سایت به سایر صفحات وب کلیک کنند را افزایش می دهد. این باعث کاهش نرخ پرش می شود. علاوه بر این، لینک های داخلی تجربه کاربری شما را بهبود می بخشد و وب سایت شما را کاربرپسندتر می کند. اما مطمئن شوید که پیوندهای داخلی مربوط به صفحه ای است که بازدیدکننده در آن فرود آمده است. به علاوه، استفاده صحیح از لینک های داخلی می تواند به بهبود سئوی شما کمک کند! پیوندهای داخلی محتوای وب سایت شما مانند وبلاگ ها یا سایر صفحات وب را به یکدیگر متصل می کنند و به گوگل ایده ای از ساختار سایت شما می دهند. این به شما این امکان را می دهد که به مهم ترین صفحات وب ارزش پیوند بیشتری نسبت به صفحات کم اهمیت بدهید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا بفهمید نرخ پرش چیست، چه چیزی باعث افزایش نرخ پرش می شود و چگونه می توانید آن را برطرف کنید. سوالی در مورد این مقاله دارید؟ با خیال راحت تماس بگیرید گرید دیجیتال مارکتینگ و توسعه وب.