در نتیجه جای تعجب نیست که امروزه شاهد درخواست بالایی برای آموزش سئو هستیم. به طور کلی نقد متن با هر رویکردی که از آن تأثیر پذیرد، فعالیتی مبتنی بر روش و مبانی علمی است. این یافته با یافتۀ توحیدی (1387) و توحیدی و نوروزی (1386) دربارۀ مقایسه و اثربخشی رسانههای مختلف آموزشی بر مفهومسازی، یافتۀ حسینزاده و همکاران (1398) دربارۀ تأثیر طراحی چندرسانهای بر یادگیری، یادداری و انگیزۀ پیشرفت تحصیلی، یافتۀ ملانوری (1398) دربارۀ مقایسۀ اثربخشی آموزش بهروشهای مولتیمدیا و سنّتی بر یادگیری، یافتۀ قربانی و همکاران (1398) دربارۀ اثربخشی نرمافزار چندرسانهای بر میزان پیشرفت تحصیلی، یافتۀ دهقانزاده و همکاران (1396) دربارۀ مقایسۀ اثربخشی الگوهای چهارمؤلفهای، گانیه و روش مرسوم در یادگیری، یافتۀ سالاری و امیرتیموری (1396) دربارۀ بررسی تأثیر الگوی چهارمؤلفهای بر میزان بار شناختی بیرونی و یادگیری، یافتۀ عبدی و محمدی (1396) دربارۀ اثربخشی الگوی چهارمؤلفهای مبتنیبر چندرسانهای بر میزان یادگیری، یافتۀ قنبری و همکاران (1396) دربارۀ اثرهای تبیینگری و دانش قبلی بر بار شناختی و یادگیری در یادگیری چندرسانهای، یافتۀ احمدیگل و حاتمی (1395) دربارۀ تأثیر آموزش چندرسانهای بر میزان یادگیری، یافتۀ دهقانزاده و همکاران (1394) دربارۀ اثربخشی الگوی چهارﻣﺆﻟﻔﻪای مبتنیبر چندرسانهای در یادگیری، یافتۀ محبوبی و همکاران (1392) دربارۀ اثربخشی الگوی چهارمؤلفهای بر بار شناختی و یادگیری در محیطهای چندرسانهای، یافتۀ کولچو و همکاران (2020) دربارۀ ارزیابی یادگیری در یک دورۀ آموزشی براساس ﻣﺪل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID)، یافتۀ فریریجان و همکاران (2019) دربارۀ تأثیر طراحی مبتنیبر ﻣﺪل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID) بر یادگیری، یافتۀ مارتینو کاستا و لوباتو میراندا (2019) دربارۀ تأثیر استفاده از نرمافزار مبتنیبر مدل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID) بر یادگیری، یافتۀ چینـون و همکاران (2019) دربارۀ دستاوردهای یادگیری، انگیزش ذاتی و بار شناختی در محیط بازی دیجیتال، یافتۀ ملو (2018) دربارۀ تأثیر استفاده از ﻣﺪل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID) در یک محیط یادگیری دیجیتال بر یادگیری، یافتۀ مارچلیس و همکاران (2018) دربارۀ تأثیر استفاده از الگوی 4C/ID بر یادگیری، یافتۀ دنیل و همکاران (2018) دربارۀ تأثیر استفاده از ﻣﺪل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID) در یادگیری، یافتۀ لارموزو و همکاران (2018) دربارۀ تأثیر ویژگیهای شناختی و انگیزشی دانشآموزان در استفاده از محیطهای یادگیری برخط مبتنیبر مدل چهارﻣﺆﻟﻔﻪای (4C/ID) و افزایش یادگیری، یافتۀ رابرتز (2017) مدل چهارﻣﺆلفهای آموزش چندرسانهای در سخنرانیهای HD، و یافتۀ دینچر و دوگانای (2017) دربارۀ تأثیر عوامل چندرسانهای بر موفقیت تحصیلی، انگیزه و بار شناختی همخوان است.
با نظارت بر موفقیت خود میتوانید بهترین تاکتیکهایی را که به درد شما میخورد، مشخص کنید. این یافته با یافتههای حسینزاده و همکاران (1398) دربارۀ تأثیر طراحی چندرسانهای بر یادگیری، یادداری و انگیزۀ پیشرفت تحصیلی، اسماعیلی (1397) دربارۀ تأثیر استفاده از چندرسانهای بر یادگیری و انگیزش پیشرفت تحصیلی، ایمانی (1396) دربارۀ تأثیر نرمافزار چندرسانهای بر پیشرفت تحصیلی و انگیزه، صفری و همکاران (1395) دربارۀ ارتقای انگیزش پیشرفت با استفاده از روش چندرسانهای، دینچر و دوگانای (2017) دربارۀ تأثیر عوامل چندرسانهای بر موفقیت تحصیلی، انگیزه و بار شناختی، تسانکوف و همکاران (2016) در پژوهش دربارۀ اثربخشی چندرسانهای بر انگیزه، باستیانس و مارتینز (2007) دربارۀ اثرات انگیزشی یادگیری مبتنیبر 4C/ID، همخوان است. این روش از روش هایی که با وجود داشتن هزینه در صورت متخصص نبودن در این زمینه، بسیار پیشنهاد می شود. بررسی کتابهای منتشر شده در سالهای اخیر حاکی از بیتوجهی آنها به نیازهای جامعه مخاطب؛ همسو و هماهنگ نبودن محتوای آنها با یافتههای علمی جدید؛ نبود انسجام و یکپارچگی در ارائه مفاهیم؛ نداشتن جنبه آموزشی مفاهیم و جذاب نبودن مطالب است (فدایی، 1386: 51؛ آلداوود، 1390؛ پاینده، 1390). موارد مذکور ضرورت نقد کتاب در جوامع علمی را روشن میسازد.
از جنبۀ نظری، انجام پژوهشهایی دراینزمینه میتواند بدنۀ علمی نظام آموزشوپرورش را غنای بیشتری ببخشد. به عقیده وی، نگارش نقد علمی جایگاهی ممتاز و معتبر در عرصه فعالیت تخصصی و عالمانه دارد و سبب شناسایی بهتر آثار مکتوب شده است که به خواننده کمک میکند تا فهم بهتری از مضمون اثر به دست آورد. درودی (1391) در پژوهشی با عنوان «تحلیلی بر نقد منابع اطلاعاتی» به تبیین وضعیت درک، شناخت و تفسیر برداشتهای ناقد از متن و نقش آن در نگارش نقد منابع پرداخت. درودی (1387) پژوهشی با عنوان «عوامل مؤثر در نقد و بررسی کتاب» انجام داد. درودی (1385) در پژوهشی با عنوان «سخنی در باب نگارشهای انتقادی (همراه با شرحی مختصر پیرامون آراء کارل پوپر درباره نقد منابع اطلاعاتی)» بیان داشت که در نگارشهای علمی، نقد، سنجشی روشمند و مبتنی بر مبانی تحلیل و بررسی مدون و سازمانیافته است که سبب افزایش اثربخشی و سودمندی آن میشود. مجموعه دارکوب در خدمات طراحی سایت خود از قالب آماده استفاده نمی نماید و قالب ها از پایه توسط طراح وب سایت تولید می گردد تا درگیر مشکلات قالب های آماده وب سایت نظیر ایمنی ضعیف، سرعت پایین، مصرف بیش از حد منابع سرور نظیر رم و سی پی یو، بروز مشکلات در انجام تغییرات بر روی وب سایت و به روز رسانی آن نباشید.
به بیان دیگر، بهکارگیری ابزاری معتبر و مبتنی بر فرهنگ بومی میتواند منتقد را به نکات مهمی راهنمایی نماید تا در نوشتههای خود رعایت کند و اثر خود را بینقص و کامل سازد. از جنبۀ عملی، باتوجهبه اثربخشی مطلوب مشاهدهشده، نتایج این پژوهش میتواند مورد توجه دستاندرکاران نظام آموزشوپرورش، متخصصان حوزۀ یادگیری، معلمان و مربیان و سایر نظامهای مرتبط به آموزش و یادگیری قرار گیرد و با بهرهگیری از آموزش چندرسانهای و گسترش آن، میزان یادگیری و انگیزۀ تحصیلی یادگیرندگان را در مفاهیم و دروس پیچیدهای چون درس علوم بهبود و افزایش دهند و موجب کاهش بار شناختی بیرونی حاصل از شیوۀ تدریس شوند. سایت رقبا را چک کنید و از آنها ایده بگیرید، به مخاطبان خود توجه کنید از گیج کردن مخاطب با بیان موارد غیر ضروری و بی تاثیر اجتناب کنید. یعنی شما وب سایت خود را با توجه به فاکتور ها و معیار های گوگل بهینه سازی کنید و در نهایت گوگل با توجه به الگوریتم های خود به شما رتبه خواهد داد. با درک کاربران خود و ساخت فیلم با توجه به نیاز آنها ، می توانید جذابیت وب سایت خود را در ذهن آنها افزایش دهید.