• خانه
  • وبلاگ
  • راه های افزایش رنک سایت و بهبود رتبه گوگل

راه های افزایش رنک سایت و بهبود رتبه گوگل

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ

متن در صفحه برچسب: چند پاراگراف متن سئو شده با کلمه کلیدی در ابتدا یا انتهای صفحه برچسب، کمک زیادی به سئو این صفحه میکند، البته به شرطی که باعث برهم خوردن زیبایی صفحه نشود و تجربه کاربران سایت شما را منفی نکند. سؤال: اگر سایت دانلود فیلم داریم، با استناد به این حرف، از هشتگ ها با تعداد بالا استفاده کنیم؟ جواب: استفاده کردن و نکردن از استراتژی هشتگ گذاری اشتباه در سایت دانلودی شما با توجه به شرایط سایت و نظر دقیق سئو کارتان انجام میشود اما اگر پیشنهاد ما را بخواهید، بهتر است به جای گذاشتن تعداد 20 هشتگ برای یک قسمت از ویدیو، این تعداد برچسب را برای یک فصل از فیلم قرار بدهید تا به این صورت کمی به سمت هشتگ گذاری اصولی و صحیح پیش بروید. در ادامه بررسی میکند که پستهای شبکههای اجتماعی خود وبسایت چقدر مورد توجه مخاطبان قرار میگیرند؟ اما توجه داشته باشید که به هیچ وجه به صورت انبوه (به خصوص در ابتدای راه اندازی کسب و کار خود) لینک پروفایلی ایجاد نکنید چرا که استفاده بی رویه از این روش می تواند آسیب جدی به وبسایت شما وارد کند. استفاده از تکنیکهای سئوی کلاه سیاه ممکن است که باعث افزایش و پیشرفتهای کوتاه مدت شود اما در بلند مدت، آسیب جبران نشدنی به وبسایت شما وارد میکند.

همانطور که گفتم، ممکن است در برخی از کلمات مخاطب شما قبل از مطالعه مقالات برچسب، نیاز به مطالعه یک توضیح کوتاه و ابتدایی داشته باشد. نکته: دو راهکار گفته شده برای تمامی کلمات کلیدی مناسب نیست. با نوایندکس کردن صفحه برچسب، این صفحه از طرف گوگل بررسی و ایندکس نمیشود، پس کلمه کلیدی آنهم با کلمه کلیدی مقاله شما به عنوان صفحه تکراری محسوب نمیکند چون اصلا از نظر گوگل چنین صفحه ای وجود ندارد. مطمئن باشید در این حالت انتخاب بیشتر کاربران خروج از صفحه و مراجعه به سایت دیگری است که بتواند با یک مقاله جامع، در ابتدا به او بفهماند معنای این واژه چیست. در گام نخست شما یک دامنه برای سایت خود خریداری کردید و حال نوبت به این میرسد که فضایی را در اختیار داشته باشید که به کمک آن بتوانید داده های سایت خود را ذخیره کنید. در نهایت چند نکته که لازم است برای داشتن یک استراتژی صحیح در بازاریابی محتوایی و بهبود سئوی سایت خود از طریق محتوا همواره به یاد داشته باشید را با یکدیگر مرور می کنیم. اما یک سؤال؛ تصور کنید که من قصد دارم برای مفهوم کامنت مارکتینگ در سایت، مقالات مختلفی منتشر کنم و آنها را در یک برچسب با همین اسم قرار دهم تا مخاطبانم بهتر به آنها دسترسی داشته باشند.

در این مرحله برای جلوگیری از این ایجاد مشکل، باید برچسب کامنت مارکتینگ را نوایندکس کنم. خوب بیشتر از این شما را معطّل نمی کنم و بریم به سراغ روش های ساخت بک لینک رایگان که خود تاثیر آن را تجربه کرده ام و می خواهم با شما به اشتراک بگذارم. همینطور کاربر با جستجو کلمه ای مثل “خرید موبایل LG” نیاز به مشاهده یک صفحه دسته بندی محصولات دارد که این صفحه میتواند همان صفحه برچسب شما باشد. اگر با مفهوم لینک بیلدینگ آشنا نیستید حتما مقاله تصویری و جامع آن را در این صفحه مشاهده کنید. با این حال در صورت استفاده صحیح از این تکنیک مزایای زیادی نصیب شما خواهد شد. از تصاویر ، عکس های محصول ، نحوه تهیه فیلم یا هر محتوای دیگری که به خریداران کمک می کند استفاده کنید. پس بهشدت از نوشتن جملات طولانی پرهیز کنید و هر نکته و محتوای کوچک را داخل یک جمله بگذارید. اما حتی با دانستن این موضوع هم ممکن است شما برچسب های اشتباهی در سایت بگذارید و سئو سایت را با مشکل روبرو کنید.

این روش برچسب گذاری کمک زیادی به سئو سایت شما نمیکند و بیشتر برای سایت های بزرگی استفاده میشود که فقط میخواهند مقالات سایتشان با دسته بندی های مشخص و منظم در دسترس کاربران قرار بگیرد. سئوی کلاه سفید معمولاً از زمان، تلاش و منابعی استفاده می کند که بتواند پتانسیل خود را به خوبی نشان دهد. برای تسویه ترددها کافیست گزینه پرداخت بدهی را انتخاب کنید تا مبلغ عوارض از موجود کیف پول شما کسر شود. برای برچسب گذاری مقالات مربوط به “روانشناسی رنگ ها” نیاز به توضیحات خاصی نیست و میتوانید به راحتی مقالاتی مثل “نقش رنگ آبی در روانشناسی” و “نقش رنگ قرمز در روانشناسی” را در آن منتشر کنید. احتمالا در این صفحه برچسب، مقالاتی مثل “اشتباهات ux”، “استراتژی تجربه کاربری”، ” تکنیک های تجربه کاربری موفق” و… اما دقت کنید؛ اگر یک سایت فعال در زمینه دیجیتال مارکتینگ از برچسب گذاری اشتباه استفاده کند، احتمالا با تمامی مشکلاتی که در بالا گفته شد روبرو شده و رتبه اش کاهش پیدا میکند؛ چون رقبای آن از این روش استفاده نمیکنند. خروج سریع کاربر: زمانی که کاربر برای مطالعه یک مقاله پایه ای وارد صفحه برچسب سایتتان میشود و در آنجا میان مقالات تخصصی گیر میکند، احتمالا دکمه back مرورگرش را انتخاب و سپس و وارد سایت دیگری میشود.