حدود نزدیک به 89% از کاربران اینترنتی از موتورهای جستجو برای رسیدن به اهدافشان استفاده می کنند، بنابراین عدم توجه به سئو و اصول آن باعث از دست دادن حجم عظیمی از کاربران اینترنتی می شود. برای بهبود رضایت کاربران باید طراحی سایت به گونه ای باشد که کاربر را حفظ کند. با این حال یاد آوری این نکته ضروری است که دایره عتیقات که مرجع فعالیتهای باستانشناسی کشور در دوره قاجار و پس از آن محسوب میشد زیر نظر وزارت معارف فعالیت میکرد که خود از دارالفنون و تشکیلات وابسته به آن مشتق شده بود و متأسفانه هیچگونه تولیدات علمی و یا آموزشی نداشت. به عنوان مثال این سیستم قادر به شناسایی اشتباهات نگارشی محتوا بوده و حتی می تواند قدرت بیان نویسنده آن را ارزیابی کند. بسیاری از نویسندگان از این نوع محتوا به جای محتوای متنی استفاده می کنند. از عوامل بازدارنده در توسعه باستانشناسی در کشور در این دوره میتوان به نقش دربار و اعطای امتیازات انحصاری به هیئتهای باستانشناسی خارجی و حفاری های تجارتی اشاره کرد. البته این مدعا به معنای انکار نقش سایر مؤسسات پژوهشی و آموزشی نیست؛ و به عنوان نمونه میتوان از نقش پژوهشگاه میراث فرهنگی و پژوهشکده باستانشناسی در توسعه آموزش در کشور در این دوره با چاپ و انتشار دو کتاب بسیار تأثیرگذار ایران در پیش از تاریخ و تئوری و عمل در باستانشناسی نام برد.
سرانجام باید به ضرورت تعامل سازنده و مؤثر با جهان و حضور در عرصههای بینالمللی و تهیه کتابهای مورد نیاز دانشگاههای خارج از کشور در حوزههای مختلف علوم انسانی، بهویژه ایرانشناسی ، فرهنگ و تمدن اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، و باستانشناسی ایران اشاره شود که خوشبختانه با این رویکرد، کتاب باستانشناسی و هنر ایران در هزاره اول قبل از میلاد در دانشگاه مسکو به زبان روسی و به طور مشترک به به چاپ رسیده است. توسعة کمّی و کیفی در فعالیتهای باستانشناسی، طرح شدن مباحث نظری باستانشناسی، تحولات جدید جهانی و پیوندهای عمیق فرهنگــی ـ هنـری و دینــی ایران با کشورهای همسایه و کشورهای جدیدالتأسیس در شمال ایران و لزوم طرح مباحث باستانشناسی در آن حوزهها، از قلم افتادن مباحث باستانشناسی برخی حوزههای فرهنگی مثل منطقه لوانت (سوریه، لبنان، فلسطین و اردن)، بهرهگیری از علوم مختلف در باستانشناسی و نیاز به ارائه واحدهای جدید مانند کاربرد G.I.S در باستانشناسی و تحلیلهای آماری، لزوم ارائه واحدهای درسی در خصوص گرایشهای مختلف باستانشناسی، و در پایان نظامهای دورهبندی و گاهنگاری در پیش از تاریخ ایران و وسعت بیکران مباحث آن، لزوم تألیف و ترجمه منابع و کتابهای جدید را آشکار میسازد.
علاوه بر این، با طرح چاپمشترکبا مراکز آموزشی و پژوهشی میدان وسیعتری برای توسعة علوم انسانی در کشور فراهم آمد. مراکز آموزشی و پژوهشی تاحد زیادی بر طرف شد. تعداد زیادی از فاکتورهایی که بر رتبه بندی نتایج گوگل موثر هستند را در این مقاله معرفی کرده ایم. در مواقعی شما نیاز دارید سریعاً عدهی زیادی را وارد سایت خود کنید و یا یک محصول خاص را معرفی کنید برای این کار شما میتوانید از تبلیغات گوگل به نام Adwords استفاده نمایید. در این روش شما هم می توانید محصولات جدید خود را معرفی کنید و و هم با طراحی فرم های پرسش و پاسخ از مشتریان برای محصولاتتان بازخورد بگیرید و کیفیت محصولات و خدمات خود را افزایش دهید. بله این امکان وجود دارد. برخی از دروس نیز فاقد متخصص بود و این مشکل که از گذشته وجود داشت تا امروز نیزکمابیش ادامه دارد. ایران هنوز در زمرة کشورهای در حال توسعه قرار دارد و نسبت به کشورهای توسعهیافته از منظر شاخصهای توسعه در مراتب پایینتری قرار گرفته است. در پایان، به جرأت میتوان گفت که با وجود تمامی کاستیها و فراز و نشیبها، محتوای آموزشی دروس باستانشناسی در ایران از نظر کیفی و کمّی روندی رو به رشد داشته است، اما برای کشوری با سابقه تمدن چندین هزار ساله، پرداختن بیش از پیش به آموزش و مطالعات باستانشناسی، ضرورتی است که نیاز به تأکید ندارد.
در نظر داشته باشید که این روش شاید به بهبود رتبه الکسای تان کمک کند، ولی عملا بازدیدی که برای تان ایجاد میکند به هیچ عنوان هدفمند نبوده و منجر به فروش نخواهد شد. یاد گرفتن لینک سازی کمک میکند با هزینه و ریسک کمتر، اعتبار سایت خود را بالا ببریم. هرچه این لینک ها معتبر تر باشد، رنک سایت بالا تر می باشد. صرفاً پس از خاتمه جنگ جهانی دوم بود که رشته باستانشناسی در دانشگاه تهران عملاً و به مفهوم واقعی شکل گرفت، و به صورت مستقل کار خود را ادامه داد؛ با این مرحله دوره دوم به پایان میرسد. اگر میخواهید بدانید که چطور ترافیک را به وبسایت خود بکشانید اعتبار همه چیز است. اگر در زمان بندی مشکل دارید به سراغ سئو نیایید. یکی از مهمترین موانع توسعه در ایران بیتوجهی به مسائل و شرایط فرهنگی، دینی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه است؛ بنابراین ضروری است که جامعة ایران هم به دنبال توسعة درونزا و متناسب با فرهنگ خود باشد؛ از جمله لوازم توسعة بومی و درونزا این است که سبک زندگی متناسب با آن در میان افراد جامعه نهادینه شود. کاویانی آرانی (1388: 28) سبک زندگی را مبیّن بخشی از فرهنگ میداند که در جوامع امروزی نقش مهمی در زندگی مردم ایفا میکنند.